Δημιουργία ταινίας για το ανθρώπινο σώμα και τις αισθήσεις σε σχέση με τη διαμόρφωση της γνώσης για τον κόσμο με τίτλο "Η γραμμή μου" - Παπαδάκη, Άννα (2022)
Μια ταινία που εξερευνά την σημασία του κατοικείν μέσα στον κόσμο, υπό το πρίσμα μιας φαινομενολογικής προσέγγισης, εστιάζοντας στην συμμετοχή του σώματος και των αισθήσεων στην παραγωγή γνώσης για τον κόσμο. Η ταινία βρίσκεται κοντά στην φόρμα της ταινίας δοκίμιο και εξετάζει το θέμα της μέσα από βιωματικές εμπειρίες της δημιουργού,