Ένα ντοκιμαντέρ δοκίμιο για τον ποιητή και αγωνιστή Νίκο Παπακόγκο: Απλά της Πίνδου Λόγια - Τσιαχρήστας, Γιάννης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2022)
Η ταινία Νίκος Παπακόγκος, Απλά της Πίνδου λόγια είναι ένα ντοκιμαντέρ δοκίμιο για τον ποιητή και αγωνιστή Νίκο Παπακόγκο.