Σχεδίαση και ανάπτυξη εκπαιδευτικού λογισμικού συζητήσεων με τεχνητή νοημοσύνη (AI Chatbot) με πολιτιστικό περιεχόμενο - Πιττού, Δήμητρα; Μάγειρα, Κλεοπάτρα; Pittou, Dimitra; Mageira, Kleopatra (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2022)
Εκπαιδευτικό Λογισμικό Συζητήσεων (AI Chatbot) με πολιτιστικό περιεχόμενο σε δύο ξένες γλώσσες (στην Αγγλική και στη Γαλλική)