"Σχετικά με την Ιερά Οδό" - Παράσχη, Νικολέτα (Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, ΠΜΣ, 2022)
Η ταινία αφορά μία προσωπική αναζήτηση για τυχόν ίχνη ιερότητας στην ιστορική Ιερά Οδό σήμερα. Στη θέαση της αποσκοπεί σε μία κοινή εμπειρία για τη βαθύτερη κατανόηση του « κοινωνικού εαυτού» και της «ταυτότητας» σε σχέση με την ιστορική συνέχεια ή ασυνέχεια στο μεταβαλλόμενο αστικό πεδίο.