Δομήνικος Θεοτοκόπουλος Τρεις Πίνακες, Μια Αρχή - Κερούλης, Μανόλης (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΜΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ, 2022)
Δημιουργία πολιτιστικού ντοκιμαντέρ για τον Δομήνικο Θεοτοκόπουλο και τους πίνακες που ζωγράφισε στο Ηράκλειο της Κρήτης