Concentration of Chlorophyll-a in Pamvotida lake - Πέππα, Μαρία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2022)
Χωρο-χρονική παρακολούθηση και μεταβολή της χλωροφύλλης-α στην Λίμνη Παμβώτιδα κατά τα χρονολογικά έτη 2016, 2017 και 2018.