Εφαρμογή εκπαιδευτικού λογισμικού για την εκπαίδευση στη διοίκηση έργων - Γρηγορίου, Γεώργιος (2022)
Το αποτέλεσμα της παρούσας Διπλωματικής εργασίας, λογισμικό Trainer©, είναι διαθέσιμο προς ελεύθερη χρήση για εκπαιδευτικούς – ακαδημαϊκούς σκοπούς. Για οποιαδήποτε εμπορική εκμετάλλευση του λογισμικού θα πρέπει να υπάρχει έγγραφη συναίνεση του δημιουργού του κ. Γεωργίου Γρηγορίου και του Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης, Παν. Αιγαίου.