Ενεργοποίηση της εκπαίδευτικής κοινότητας σχετικά με την πρόληψη των φυσικών καταστροφών και την αντιμετώπιση των συνεπειών τους - Καρατσώλης, Δημήτριος (2021)
"Δι-ιδρυματικό προγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών" Πανεπιστήμιο Αιγαίου - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης - Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών