Κοινωνικές πτυχές του φύλου στην Μινωϊκή Κρήτη - Ορφανού- Βερναρδάκη, Βασιλική (2021)
Η παρούσα Μεταπτυχιακή Εργασία, ερευνά τις κοινωνικές διαστάσεις και πτυχές του φύλου, όπως μπορούν να οριστούν κατά την Μινωϊκή Εποχή στην Κρήτη.