Σχέσεις Εβραίων και Ελλήνων κατά την Ελληνιστική Εποχή - Μπεζντόλνι, Ρουσλάν (2021)
Π.Μ.Σ : Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από την Προϊστορική εποχή έως την Ύστερη αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή