Η Θεσσαλία του 5ου αι. π.Χ.: το παράδειγμα της Λάρισας - Τσιαπλέ, Λυδία (2021)
Π.Μ.Σ : Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από την Προϊστορική εποχή έως την Ύστερη αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή