Ιερά και λατρευτικές πρακτικές στη Ρόδο: σύνθεση του θρησκευτικού τοπίου μέσα από τα αρχαιολογικά κατάλοιπα - Αργυρού, Κυριάκος (2021)
Π.Μ.Σ : Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από την Προϊστορική εποχή έως την Ύστερη αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή