Χαρακτηριστικά και εφαρμογές της διαδικτυακής – επείγουσας διαδικτυακής εκπαίδευσης τον καιρό της πανδημίας: ανάλυση περιεχομένου δημοσιεύσεων στο διαδίκτυο - Σπανού, Μαρία (2021)
Στο παράρτημα της εργασίας παρατίθενται σύνδεσμοι (links) των τεκμηρίων που χρησιμοποιήθηκαν με επιγραμματικό σχολιασμό του περιεχομένου τους