Χρήση νέων τεχνολογιών πληροφορίας και καινοτομίας στον ξενοδοχειακό κλάδο - Φακίδη, Χρυσοθέμις (2021)
Ο στόχος της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η μέτρηση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και τεχνολογίας στον ξενοδοχειακό κλάδο στο νησί Χίος. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ: Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχεία του νησιού Χίος. Τα ερωτηματολόγια συμπληρώθηκαν με την μέθοδο της αυτοσυμπλήρωσης από στελέχη των ξενοδοχείων.