Η επίδραση του covid-19 στις σύγχρονες μεθόδους κοστολόγησης στην δημόσια υγεία - Περδικάτσης, Γεώργιος (2021)
Η πτυχιακή αυτή εργασία αποτελεί τον επίλογο των σπουδών μου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και αφορά τη διερεύνηση της επίδρασης της πανδημίας του CoViD-19 στις σύγχρονες μεθόδους κοστολόγησης στη δημόσια υγεία. Το 1ο κεφάλαιο περιλαμβάνει την προέλευση του covid-19. Το 2ο κεφάλαιο περιλαμβάνει στοιχεία για την πανδημία του covid-19 στην Ελλάδα και πως επηρέασε την χώρα. Τέλος, το 3ο κεφάλαιο αναφέρεται στην επίδραση του covid-19 στις σύγχρονες μεθόδους κοστολόγησης στον τομέα της υγείας.