Στρατηγική αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού μικρής ξενοδοχειακής μονάδας στην Σύρο - Μπόλιας, Αλέξανδρος (2021)
Στην παρούσα εργασία παρουσιάζεται η στρατηγική εκσυγχρονισμού για την λειτουργία μικρής ξενοδοχειακής μονάδας στην Σύρο. Η μονάδα λειτουργεί ως οικογενειακή επιχείρηση και ο νεότερος ιδιοκτήτης της σκοπεύει να προβεί σε ανακαίνιση των χώρων και του εξοπλισμού καθώς και στον σχεδιασμό ενός νέου πλαισίου μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας τα εργαλεία νέων τεχνολογιών ενημέρωσης και επικοινωνίας. Γίνεται παρουσίαση της ξενοδοχειακής μονάδας και των χαρακτηριστικών της τουριστικής κίνησης της περιοχής και επιχειρείται μια νέα πρόταση για μια επιτυχημένη στρατηγική εκσυγχρονισμού της επιχείρησης.