Πως επηρέασε η πρόσφατη οικονομική κρίση τους τύπους πλοίων LNG - LPG - Παρίση, Μαρία (2021)
Υπάρχει και αρχείο excel στο οποίο περιλαμβάνονται όλοι οι υπολογισμοί και οι χρηματοοικονομικές αναλύσεις που συμπεριλήφθηκαν στην εργασία.