Διαχείριση ρίσκου και Social Media στη ναυτιλιακή βιομηχανία - Νικολάου, Αναστάσιος (2021)
Η αρχική σκέψη για τη συγκεκριμένη έρευνα ήταν, εάν τα Social Media μπορούν να συνδέσουν τους ανθρώπους σε παγκόσμια κλίμακα, και μάλιστα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, και δεδομένου το μικρό κόστος που χρειάζεται κάποιος για να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτά, γιατί να μην είναι ικανά να χρησιμοποιηθούν προς όφελος των ανθρώπων παγκοσμίως για πιο αποτελεσματικό Crisis Management. Το ερευνητικό ερώτημα που τίθεται προς απάντηση στη συγκεκριμένη πτυχιακή είναι, πόσο αποτελεσματική θα είναι η ένταξη των Social Media στη Διαχείριση Κρίσεων, καθώς και με ποιους τρόπους το Crisis Management, μέσω Social Media, θα ήταν βιώσιμο στη καθημερινή και πραγματική ζωή.