Crew accounting & finance - Kelepouri, Aikaterini; Κελεπούρη, Αικατερίνη (2021)
Στην πτυχιακή εργασία Crew accounting & finance περιγράφεται αναλυτικά ο ρόλος της ναυτιλιακής λογιστικής με εξειδίκευση στη διαχείριση της χρηματοδότησης πληρωμάτων στη ναυτιλία. Παρατίθενται Budjeting & Budjentary controls - KPI΄s και Crew Management & Budjentary control examples και ο Λογαριασμός Πλοιάρχου -M.G.A