Στρατηγική επιχειρηματικότητας και καινοτομίας μέσα από τον περιφερειακό προγραμματισμό: περίπτωση περιφέρειας Β. Αιγαίου - Καλυμνιού, Ειρήνη (2021)
Η εργασία περιλαμβάνει επίσης δύο παραρτήματα. Παράρτημα 1 : Πίνακας εγκεκριμένων επενδυτικών έργων ανταγωνιστικότητας ΜΜΕ και έρευνας και τεχνολογικής ανάπτυξης περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Παράρτημα 2: Περιγραφή και σύνθεση δεικτών καινοτομίας σύμφωνα με ΤΟ RIS.