Ο εσωτερικός έλεγχος και η διαχείριση κινδύνου στις ξενοδοχειακές μονάδες - Τσιφετάκη, Γεωργία - Αντιγόνη (2021)
“Δεν πρέπει να γυρνάς την πλάτη σου σε έναν επαπειλούμενο κίνδυνο και να προσπαθήσεις να ξεφύγεις από αυτόν. Αν το κάνεις, θα διπλασιάσεις τον κίνδυνο. Αλλά αν τον αντιμετωπίσεις εγκαίρως, θα τον μειώσεις στο μισό. Ποτέ μην τρέχεις να γλιτώσεις από κάτι. Ποτέ!”. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός.