Ο ρόλος της διοίκησης του ανθρώπινου δυναμικού στο ψηφιακό μετασχηματισμό - Πιτσακτσή, Αναστασία (2021)
Στα πλαίσια της εργασίας αυτής πρόκειται να γίνει μία συστηματική μελέτη, η οποία θα επικεντρωθεί στην ανάλυση της ψηφιοποίησης τον υπηρεσιών του τμήματος HR και τα αποτελέσματα που έχει η δράση αυτή στις επιχειρήσεις σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, θα επιλεχθεί σαν μελέτη περίπτωσης, βάσει της οποίας θα γίνει μία πρωτογενής έρευνα, η περίπτωση ενός νοσοκομείου στο οποίο υπάρχουν ψηφιοποιημένες δράσεις του τμήματος HR. Ο βασικός στόχος της μελέτης είναι να αξιολογηθεί ψηφιακός μετασχηματισμός στα πλαίσια της λειτουργίας του τμήματος HR και κατά πόσο αυτός έχει θετικές συνέπειες για την απόδοση των υπαλλήλων και την εργασία των διοικητικών στελεχών που εφαρμόζουν τις δράσεις HR