Η σημασία της επαυξημένης πραγματικότητας στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας - Διβάνη, Αναστασία (2021)
Η σύγχρονη εκπαιδευτική πραγματικότητα έχει θέσει στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος την εισαγωγή των ΤΠΕ στις τάξεις του μέλλοντος και την αξιοποίηση καινοτόμων τρόπων διδασκαλίας και μάθησης. Προς αυτήν την κατεύθυνση, δύναται να βοηθήσει η επαυξημένη πραγματικότητα (ΕΠ), ένα από τα πιο υποσχόμενα τεχνολογικά μέσα, που έχει κερδίσει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του εκπαιδευτικού κόσμου.