Εικονικό μουσείο και θρησκευτική αγωγή: διδακτικές προσεγγίσεις - Μίχου, Πολυξένη-Ιωάννα (2021)
Η εργασία αυτή στοχεύει με τη δημιουργία του εικονικού μουσείου στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική διδακτική προσέγγιση του μαθήματος των θρησκευτικών της Δ΄ Δημοτικού. Δανειζόμενη την έκτη ενότητα με τίτλο «Χριστιανοί Άγιοι και ιερά πρόσωπα άλλων θρησκειών» η εργασία αυτή τροποποιήθηκε και δημιούργησε ένα μουσείο το οποίο παρουσιάζει πέντε μεγάλες ,σε ανταπόκριση πιστών,