Διερεύνηση της διατροφικής αξίας και της βιοδραστικότητας διαφόρων ειδών μελιού της αγοράς - Σπύρου, Κωνσταντίνα (2021)
Στην παρούσα εργασία πραγματοποιήθηκε αναδρομική μελέτη της διατροφικής αξίας διαφόρων ειδών μελιού και ποια μπορεί να είναι η πιθανή επίδρασή του σε χρόνιες παθήσεις. Μέσω χρήσης ερωτηματολογίου έγινε διερεύνηση της κατανάλωσης μελιού και ποια είδη είναι πιο επιθυμητά – γνωστά προς το καταναλωτικό κοινό.