Η εξέλιξη της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Κύπρο - Λιμισή, Χρυσοβαλάντω (2021)
Σκοπός της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη του πλαισίου της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης καθώς και της προστασίας των προσωπικών δεδομένων στην Κύπρο. Αναφέρονται οι σημαντικότερες ηλεκτρονικές εφαρμογές που υπάρχουν στην Κύπρο καθώς και η προστασία που απαιτείται να υπάρχει στα προσωπικά μας δεδομένα όταν τις χρησιμοποιούμε. Η διπλωματική μου αναφέρει, βάση του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων (προστασία του ατόμου), λύσεις και συμβουλές στους χρήστες που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές εφαρμογές.