Το επιχειρείν στην υπηρεσία του πολιτισμού: μουσείο και στρατηγικός σχεδιασμός: αναδιάρθρωση και στρατηγικός σχεδιασμός του Μουσείου-Βιβλιοθήκης Στρατή Ελευθεριάδη-Teriade - Σουροβέλη-Παπανικολοπούλου, Μαργαρίτα (2021)
Δημιουργία βίντεο στα πλαίσια προβολής του Μουσείου - Βιβλιοθήκης Στρατή Ελευθεριάδη- Teriade