"Διαδρομές στην Αθήνα": σχεδίαση και ανάπτυξη πολυμεσικής εφαρμογής - Παπάλα, Ιωάννα (2021)
Η παρούσα εργασία αποτελεί μία ταξιδιωτική εφαρμογή για το κέντρο της Αθήνας. Αφορά την προβολή της πόλης μέσα από τρεις χαρακτηριστικές διαδρομές. Στοχεύει στην παρουσίαση του πολιτισμού, της γαστρονομίας, της φύσης, της ψυχαγωγίας, και γενικότερα του τρόπου ζωής της Αθήνας, διαπλέκοντας όλες τις παραπάνω κατηγορίες μεταξύ τους. Απευθύνεται στον τουρίστα που θέλει να βιώσει εικονικά μία περιήγηση, αξιοποιώντας τη δύναμη των πολυμέσων. Επικεντρώνεται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες δίνοντας έμφαση όχι μόνο στην προβολή αυτών αλλά και στον τρόπο μετακίνησης από τη μία στην άλλη. Τέλος, μέσα από τις ίδιες τις διαδρομές επιχειρεί να μεταδώσει μία όσο το δυνατόν περισσότερο ρεαλιστική ιδέα για την τοπική καθημερινότητα και να προσφέρει μία βιωματική εμπειρία στο χρήστη με απώτερο σκοπό την προσέλκυση του τουριστικού ενδιαφέροντος.