Το φαινόμενο της δεύτερης κατοικίας στο πλαίσιο μελέτης του τουρισμού: διερεύνηση επιδράσεων στην τοπική βιωσιμότητα στο νησιωτικό χώρο: η περίπτωση της Άνδρου - Καραγιάννη, Όλγα (2020)
Η διατριβή πραγματεύεται τη τοποθέτηση του φαινομένου της δεύτερης κατοικίας (στο εξής ΔΚ) στο πλαίσιο μελέτης του τουρισμού, διερευνώντας τις επιδράσεις του φαινομένου στις περιοχές υποδοχής στο νησιωτικό χώρο.