Η δυναμική του yachting στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου - Μπουρινάκη, Τζαβιντάν (2020)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία θα μελετήσει τον τομέα του yachting, ως μορφή θαλάσσιου τουρισμού. Το θέμα της εστιάζεται στον ελλαδικό χώρο, επικεντρώνεται στα ανατολικά νησιά του Αιγαίου και συγκεκριμένα στο νησί της Κω.