Επικοινωνία μέσω υπολογιστή- ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και φοιτητές/τριες: οι κοινωνικές επιπτώσεις της χρήσης του Facebook και του Instagram στη φοιτητική κοινότητα - Βροχαρίδου, Ανατολή (2020)
Το μεταπτυχιακό μου αφορούσε στο «Φύλο, νέα εκπαιδευτικά και εργασιακά περιβάλλοντα στην κοινωνία της πληροφορίας» του Πανεπιστημίου Αιγαίου και συνέχισα με την εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής μου στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του πανεπιστημίου Αιγαίου