Σύστημα τηλεειδοποίησης καταστάσεων κινδύνου - Χαρισιάδης, Ιωάννης (2020)
Στο κεφάλαιο 1 πραγματοποιείται μια καταγραφή των σκοπών και των απαιτήσεων του συστήματος. Στο κεφάλαιο 2 περιγράφεται η πλατφόρμα Arduino και παρουσιάζονται τα διάφορα modules αυτής. Στο κεφάλαιο 3 παρουσιάζεται το περιβάλλον ανάπτυξης Arduino IDE και περιγράφεται η διαδικασία προγραμματισμού των modules της εν λόγο πλατφόρμας. Στο κεφάλαιο 4 περιγράφεται η υλοποίηση του υπό ανάπτυξη συστήματος της παρούσας εργασίας (χρησιμοποιούμενα υλικά, συνδεσμολογίες κτλ). Στο κεφάλαιο 5 παρουσιάζεται η εφαρμογή που αναπτύχθηκε για την ικανοποίηση των σκοπών του συστήματος. Στο κεφάλαιο 6 επιδεικνύεται η λειτουργία του κυκλώματος και τέλος, στο κεφάλαιο 7, καταγράφονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν κατά υλοποίηση της παρούσας εργασίας καθώς επίσης και τα συμπεράσματα αυτής.