Η χρήση των μύθων του Ηρακλή και του Θησέα ως μέσο προπαγάνδας από τον Πεισίστρατο και τον Κλεισθένη - Μοσχοβάκη, Χρυσάνθη (2020)
Π.ΜΣ Αρχαιολογία της Ανατολικής Μεσογείου από την Προϊστορική εποχή έως την Ύστερη αρχαιότητα: Ελλάδα, Αίγυπτος, Εγγύς Ανατολή