Αξιολόγηση επενδύσεων σε ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις μέθοδοι και αποτελέσματα - Κοινά, Κυριακή (2020)
Η παρούσα διπλωματική εργασία είχε στόχο να διερευνήσει την επενδυτική συμπεριφορά των πεντάστερων ξενοδοχειακών επιχειρήσεων της Κρήτης, αναφορικά με την κατάρτιση προϋπολογισμών κεφαλαίου και τις ακολουθούμενες μεθόδους αξιολόγησης των επενδυτικών τους σχεδίων τους.