Πληροφοριακά συστήματα ναυτιλιακών επιχειρήσεων - Νεοφύτου, Ραφαέλλα (2020)
Στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζεται ο ορισμός των πληροφοριακών συστημάτων, η δομή και η κατηγοριοποίηση τους. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζεται ο προσδιορισμός της λειτουργίας των πληροφοριακών συστημάτων στον τομέα της ναυτιλίας. Στο τρίτο κεφάλαιο παρουσιάζεται η μεθοδολογία της έρευνας που πραγματοποιήθηκε με σκοπό τη διερεύνηση των απόψεων των υπαλλήλων ναυτιλιακών εταιρειών σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα που χρησιμοποιούν. Στο τέταρτο κεφάλαιο αναπτύσσονται τα αποτελέσματα της έρευνας και η διαγραμματική απεικόνιση τους. Τέλος παρουσιάζονται τα συμπεράσματα της μελέτης και η βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε κατά την εκπόνηση.