Eλληνική κρίση και τουρισμός στην περιφερειακή ενότητα Kαβάλας: οι απόψεις των κατοίκων της περιοχής - Στυλιανού, Μαρία (2020)
Στα πλαίσια της παρούσης εργασίας θα επικεντρωθούμε στην περιοχή της καβάλας σαν επιλογή τουριστικού προορισμού και θα εξετάσουμε την επίδραση της οικονομικής κρίσης γενικότερα στο παγκόσμια και ελληνικό στερέωμα, και γενικότερα στην περιοχή της καβάλας. Βασικός στόχος είναι να ερευνήσουμε τις απόψεις των ίδιων των κατοίκων σχετικά με τον τρόπο που εκείνοι αντιλαμβάνονται τον τόπο τους και τον βαθμό εκείνο στον οποίο θεωρούν πως η περιοχή τους αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες, κάτι το οποίο θα μελετήσουμε με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ειδικού ερωτηματολογίου το οποίο θα παρουσιάζει την παρούσα κατάσταση προκειμένου να διεξαχθούν κατάλληλα συμπεράσματα που θα δώσουν μια κατάλληλη εικόνα σχετικά με το κλίμα που επικρατεί και την γενικότερη αντίληψη σχετικά με την καβάλα σαν τουριστικό προορισμό.