Μελέτη επιρροής κοινωνικών δεδομένων στην τεχνική ανάλυση χρηματιστηριακών δεικτών με μεθόδους επεξεργασίας χρονοσειρών - Χυδεριώτου, Στέλλα (2020)
Στο τέλος της εργασίας μετά από το κομμάτι της βιβλιογραφίας παρατίθενται οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιήθηκαν στην παρούσα εργασία.