Χωρική απεικόνιση των κλιματικών μεταβλητών στον Ελλαδικό χώρο - Πούλιος, Βασίλειος (2020)
Η συγκεκριμένη εργασία απαρτίζεται από 5 κεφάλαια. Στο πρώτο κεφάλαιο αναφέρεται ο σκοπός της εργασίας. Στο δεύτερο κεφάλαιο επιχειρείται μια σύντομη ιστορική αναδρομή που σχετίζεται με γενικές γνώσεις της επιστήμης της Μετεωρολογίας. Στο τρίτο κεφάλαιο πραγματοποιείται εκτενής ανάλυση της μεθοδολογίας που χρησιμοποιείται προκειμένου να έρθει εις περάς η χωρική απεικόνιση των κλιματικών μεταβλητών. Στο τέταρτο κεφάλαιο εφαρμόζεται η μεθοδολογία που περιγράφεται στο τρίτο κεφάλαιο. Τέλος, στο πέμπτο κεφάλαιο εξάγονται και αναλύονται αποτελέσματα τα οποία είναι απόρροια της χωρικοποίησης των κλιματικών παραμέτρων.