Η συμπεριφορά των καταναλωτών απέναντι στην ιδιωτική ασφάλιση υγείας - Κοϊμτζής, Εμμανουήλ (2020)
Σκοπός της εργασίας αποτελεί η διερεύνηση της συμπεριφοράς του Έλληνα καταναλωτή έναντι των ιδιωτικών ασφαλειών υγείας. Για να επιτευχθεί ο σκοπός της εργασίας αρχικά πραγματοποιήθηκε ενδελεχής παρουσίαση και ανάλυση του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται έρευνα με ερωτηματολόγιο σε Έλληνες καταναλωτές μέσω κοινωνικών δικτύων.