Αδέσποτα και εθελοντισμός: μια οπτικοακουστική καταγραφή των δραστηριοτήτων του φιλοζωικού σωματείου Νίκαιας-Κερατσινίου - Παυλίδου, Στυλιανή (2020)
Στα πλαίσια της εργασίας έχει αναπτυχθεί οπτικοακουστικό υλικό που έχει κατατεθεί στη Συλλογή Οπτικοακουστικού υλικού