Evaluating the implementation of WWF Hellas program for a "Better Life" - Πολλάκη, Στεφανία-Παγωνίτσα; Σκαναβή, Κωνσταντίνα (2020)
Η παρούσα πτυχιακή εργασία δημοσιεύτηκε στο συνέδριο “Protection and Restoration of the Environment XIII”, στη Μύκονο, 3 – 8 Ιουλίου 2016, pp. 1048-1053.