Η λειτουργία της αναφοράς του διαδικτύου στην πλοκή εφηβικών μυθιστορημάτων - Βλάσκου, Αθανασία (2020)
Η παρούσα μεταπτυχιακή εργασία με τίτλο «Η λειτουργία της αναφοράς του διαδικτύου στην πλοκή των εφηβικών μυθιστορημάτων» εκπονήθηκε από τη φοιτήτρια Βλάσκου Αθανασία του επί πτυχίῳ εξαμήνου του τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην κατεύθυνση «Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών υπό την επίβλεψη της κ. Διαμάντη Αναγνωστοπούλου και ολοκληρώθηκε το Μάρτιο του 2019.