Εικόνα και προπαγάνδα: η περίπτωση των δύο εικονογραφημένων παιδικών βιβλίων της Elvira Bauer και του Errnst Hiemer στη ναζιστική Γερμανία - Καμπούρη, Αγγελική (2020)
Η εικόνα του Εβραίου όπως την παρουσιάζουν οι δύο συγγραφείς με στόχο την διάδοση των στερεοτύπων και προκαταλήψεων για αυτόν. Ανάλυση με βάση την πολτισμική εικονολογία.