Εφαρμογές και δυναμική της ψηφιακής αφήγησης στη σχολική τάξη: δημιουργία ψηφιακών αφηγήσεων από μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης - Κοτρώτσιος, Γεώργιος (2020)
Υπάρχουν οι ψηφιακές ιστορίες των μαθητών σε ηλεκτρονική μορφή