Αξιοποίηση φύλλων ελιάς για δημιουργία αφεψήματος με λειτουργικές ιδιότητες και υψηλή οργανοληπτική αποδοχή

Η ελιά (Olea europaea L. Oleaceae) αποτελεί ένα είδος μικρού δέντρου που ανήκει στην οικογένεια Oleaceae. Σημαντική είναι η συμβολή του δέντρου αυτού, στη Μεσογειακή διατροφή, και στην παραδοσιακή ιατρική καθώς ο καρπός του και τα φύλλα του περιέχουν ουσίες με δράσεις αγγειοδιασταλτικές, αντιδιου...

Πλήρης περιγραφή

Αποθηκεύτηκε σε:
Λεπτομέρειες βιβλιογραφικής εγγραφής
Κύριοι συγγραφείς: Γκουτινοπούλου, Χριστίνα, Σιαμαντούρα, Χριστίνα
Άλλοι συγγραφείς: Καραντώνης, Χαράλαμπος
Γλώσσα:el_GR
Δημοσίευση: 2020
Θέματα:
Διαθέσιμο Online:http://hdl.handle.net/11610/20205
Ετικέτες: Προσθήκη ετικέτας
Δεν υπάρχουν, Καταχωρήστε ετικέτα πρώτοι!

Διαδίκτυο

http://hdl.handle.net/11610/20205