Μελέτη για τον αειφόρο σχεδιασμό του αεροπορικού γεύματος - Σπυρίδη, Ελπίδα (2020)
Σκοπός της διπλωματικής εργασίας είναι η μελέτη του περιβάλλοντος του αεροσκάφους, των αρχών της αειφορίας, των αρχών της σχεδίασης της συσκευασίας και του γεύματος. Δεν είναι στόχος η σχεδίαση της συσκευασίας καθώς το περισσότερο και σημαντικότερο μέρος τη δουλειάς είναι η έρευνα, η μελέτη και σύνταξη των προδιαγραφών και των περιορισμών. Ο σχεδιασμός της αεροπορικής συσκευασίας και του γεύματος με βάση τις αρχές της αειφορίας είναι ένα περίπλοκο και πολύπλευρο σχεδιαστικό project που απαιτεί εκτεταμένη έρευνα πάνω σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς.