Σχεδίαση συστήματος για την μείωση της αλλοίωσης του νερού κατά την μεταφορά και την αποθήκευση - Ευαγγελοπούλου, Βασιλική (2020)
Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία, στοχεύει στην μελέτη υλικών με οικολογικό χαρακτήρα, κατάλληλα για την ασφαλή αποθήκευση νερού. Προκειμένου να σχεδιαστεί το σύστημα που θα ικανοποιεί τους στόχους του brief, θα πραγματοποιηθεί μια εκτενής έρευνα με ιστορική αναδρομή και αιτιολόγηση χρήσης των σημερινών συστημάτων αποθήκευσης νερού. Η έρευνα αυτή στοχεύει στην πλήρη κατανόηση του προβληματικού χώρου και στην αναθεώρηση της συσκευασίας νερού.