Σχεδίαση μάρκας για αειφορία: μελέτη της περίπτωσης "Φίλοι της Απάνω Μεριάς": περιβάλλον - Μπακάλη, Κωνσταντίνα (2020)
Σχεδιασμός ταυτότητας και επικοινωνίας για την οργάνωση προστασίας και ανάδειξης της Απάνω Μεριας Συρου, με γνώμονα την αειφορία και έμφαση στις δραστηριότητες και τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το φυσικό περιβάλλον. Κύριοι στόχοι ειναι η οπτική απόδοση και η προώθηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής και η ανάδειξή τους σε πόλο έλξης, μέσω ήπιων και βιώσιμων δράσεων.