Κατασκευή βιοδιασπώμενου επίπλου από συνδυασμό οργανικών υλικών και ρητίνης - Ζαχοπούλου, Ζωή (2020)
Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία αφορά μια θεωρητική ανασκόπηση στα διάφορα υλικά που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα για την κατασκευή επίπλων και την αναζήτηση πιο αειφόρων εναλλακτικών. Καταλήγει στον πειραματισμό με διάφορα φυσικά υλικά και μέσω αυτού την εύρεση του ανθεκτικότερου μείγματος υλικών με εφαρμογή στη δημιουργία ενός σκαμπό από συνδυασμό βιοδιασπώμενων υλικών και ρητινών.