Αντοχή των ναυτικών στις συνθήκες που επικρατούν πάνω στο πλοίο - Σταυρόπουλος, Αλέξανδρος (2020)
Οι ναυτικοί διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση ότι τα αγαθά παραδίδονται παγκοσμίως στον απαιτούμενο προορισμό και εγκαίρως. Αυτό συνεπάγεται ότι συχνά οι ναυτικοί πρέπει να ταξιδεύουν σε μέρη που δεν έχουν επισκεφθεί ποτέ πριν και ενδεχομένως να συνεργαστούν με νέους ανθρώπους. Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να μπορέσει ο αναγνώστης να κατανοήσει το ζήτημα της ανθεκτικότητας των ναυτικών που εργάζονται καθημερινά επί των πλοίων παγκοσμίως.